foto_bijlesbeta

Bijles natuurkunde Groningen

Meld je aan voor een vrijblijvende proefles

Bijles Bèta

Bijles Bèta geeft één-op-één bijles aan huis in Groningen. Onze docenten zijn allemaal gespecialiseerd in het geven van bijles in de bèta vakken. Met een goede structuur en strakke planning spijkeren wij jou kennis bij voor de volgende toets.

"Wij maken natuurkunde leuk!"

Natuurkunde van de beste docenten

Heb jij moeite met natuurkunde? Dan ben je niet de enige, natuurkunde is ons meest gevraagde bijles vak. Wij geven bijles natuurkunde op alle niveau's(vmbo, havo en vwo) en voor alle klassen(klas 1 t/m 6). Natuurkunde wordt gezien als lastig en abstract maar dit is vaak het resultaat van en saaie en onduidelijke uitleg. Het belangrijkste bij onze bijles natuurkunde is dat je weet waar je mee bezig bent. Als je de vraagstukken voor je kan zien en de logica in het antwoord vindt wordt natuurkunde pas echt interessant. Al onze bijlesdocenten hebben een passie voor natuurkunde en gebruiken deze passie om ook jou de logica in het vak te laten vinden.

proefles max

Tevreden klanten

Top bijles

★★★★★

"Hele fijne bijlessen en alles wordt goed en duidelijke uitgelegd. Mijn cijfers zijn duidelijk verbeterd door de bijlessen dit jaar. Zeker aan te raden voor iedereen !"

-Anniek

Gewoon fijn

★★★★★

"In de bijlessen wordt er duidelijk en rustig uitgelegd, op een fijne manier. Ze weten veel van hun vakken en weten ook de "Waarom is dat zo?" vragen goed te beantwoorden."

-Tijmen

Rustig en duidelijk

★★★★★

"Max heeft mij bijles gegeven in wiskunde en natuurkunde. Combi was voor mij erg handig. Hij legt het rustig en duidelijk uit. Zelfs verzoeken op erg korte termijn waren voor hem geen probleem. Hij heeft mij goed kunnen helpen."

-Melissa

Meer reviews van ons zien of zelf een review schrijven?

Meer reviews

Stappenplan

1

Proefles

Het begint met een vrijlblijvende proefles, waarin je kennis maakt met de docent. De proefles duurt 60 minuten.

2

Pakket

Na de proefles ontvang je van ons een mail. In deze mail kan je aangeven of je verder wilt met de bijles, en zo ja met welk pakket.

3

Bijles

Je gaat samen je docent aan het werk. De docent legt de stof uit, jij stelt vragen en samen houden jullie de planning bij.

4

Betaling

Aan het begin van iedere kalendermaand ontvang je een factuur via de mail van de bijlessen van de voorgaande maanden.

Onze werkwijze