Waar staat bijles bèta voor?

Onze visie

"Bèta staat voor getallen in de juiste formules invullen", is wat wij vaak horen. Dit is een groot misverstand! Bèta staat namelijk voor logica. Het juiste antwoord op een bèta vraagstuk zul je dan ook vinden door logisch te redeneren. Dit is waar wij van Bijles Bèta zich tijdens de bijles op zullen richten.

Wij focussen ons niet op het onthouden van formules. In plaats daarvan laten wij jou zien waaruit formules zijn opgebouwd en waarom je ze op een bepaald moment gebruikt. Wij laten jou de logische redenering achter ieder vraagstuk zien. Hierdoor zal je bèta vakken niet alleen beter begrijpen, je zal het ook leuk gaan vinden!

Wij leren je de achterliggende gedachte van een formule
Duurzame kennis

Bij een bèta vak is het van belang dat je precies weet waarom je en bepaalde handeling moet verrichten. Je kunt niet iets uit je hoofd leren en hopen dat je tijdens de toets het juiste antwoord opschrijft. Bij bijles bèta leren we je hoe je een vraagstuk aanpakt en leer je de achterliggende gedachte van een formule. Hierdoor zal je ook na onze bijles beter weten hoe je met de bèta vakken om moet gaan.

Het team van bijles bèta

Het team van bijles bèta bestaat uit gepassioneerde studenten van de faculteit 'science and engineering' van het Rijksuniversiteit Groningen. Stuk voor stuk studeren wij aan deze faculteit om de logica achter de wetenschap te begrijpen. Wij doen niets liever dan deze kennis over te brengen aan anderen. Vanuit die reden hebben wij ons gevonden bij Bijles Bèta.

Oprichting

Bijles Bèta is in 2017 opgericht door Mathijn Lensen en Max Vos. Wij zijn twee jeugdvrienden, beide gepassioneerd door wetenschap, met een idee. Ons doel is het beschikbaar maken van kwalitatief hoogstaande bijles in bèta vakken tegen een betaalbare prijs. Bij ons krijg je bijles van een docent die daadwerkelijk passie heeft voor bèta vakken. Voor ons is het belangrijk dat de leerling niet alleen het vak beter leert begrijpen, maar er ook interesse voor wekt. Wij bereiken ons doel door een team samen te stellen bestaande uit docenten die met evenveel passie de bèta gedachten willen overbrengen op de middelbare scholier.

Bekijk onze werkwijze

Onze bijlesdocenten