Top bijles

★★★★★

"Hele fijne bijlessen en alles wordt goed en duidelijke uitgelegd. Mijn cijfers zijn duidelijk verbeterd door de bijlessen dit jaar. Zeker aan te raden voor iedereen !"

-Anniek

Gewoon fijn

★★★★★

"In de bijlessen wordt er duidelijk en rustig uitgelegd, op een fijne manier. Ze weten veel van hun vakken en weten ook de "Waarom is dat zo?" vragen goed te beantwoorden."

-Tijmen

Rustig en duidelijk

★★★★★

"Max heeft mij bijles gegeven in wiskunde en natuurkunde. Combi was voor mij erg handig. Hij legt het rustig en duidelijk uit. Zelfs verzoeken op erg korte termijn waren voor hem geen probleem. Hij heeft mij goed kunnen helpen."

-Melissa

Helemaal super!

★★★★★

"Max is goed in het rustig en duidelijk uitleggen van de moeilijk stof. Ik had op korte termijn een aantal keer bijles nodig, dat was geen probleem! Uiteindelijk met hulp van max heb ik een 6.3 gehaald!!! Helemaal super dus!"

-Noortje

Top bijles

★★★★★

"Super bijlessen gehad in aanloop op examens, een erg duidelijke uitleg"

-Mirko

Super Bijles

★★★★★

"De bijlessen zijn super. Ze zijn duidelijk, leerzaam en je steekt er echt wat van op, in tegenstelling met sommige docenten. Heb nu ook meer zekerheid voor mijn examen. 10 out of 10"

-Lars

Super Bijles

★★★★★

"Met de uitleg van Max begrijp ik wiskunde en natuurkunde veel beter en haal ik hogere cijfers. Hij legt duidelijk uit en herhaalt als het nodig is."

-Rosan

Erg tevreden

★★★★★

"Max en Mathijn kunnen goed en duidelijk uitleggen, ze weten waar ze het over hebben en kunnen dat ook goed op je over brengen. Ze zijn erg flexibel en begripvol, als je een keertje wat wil verzetten of juist extra veel bijlessen wil in een korte tijd is dat helemaal geen probleem. Prijs-kwaliteitverhouding is heel goed. Zelfs aan de goedkope kant vergeleken met anderen in Groningen. Al met al, zeker aan te raden."

-Assel

Aan te raden!

★★★★★

"Ik ben erg blij met de bijles die ik krijg van Mathijn! Ik heb veel moeite met de vakken scheikunde en wiskunde, maar door de hulp die ik krijg snap ik het steeds beter. Ik vind het fijn dat er op een rustige en duidelijke manier wordt uitgelegd."

-Berber

Schrijf een review!